Bouwbegeleiding


Als het om een bouwproject of een verbouwing gaat, draait het in veel gevallen om veel meer dan alleen maar de bouwwerkzaamheden op zich. Vaak zijn er meerdere specialisten nodig, om het project tot een goed einde te kunnen brengen. Het is in dat geval voor een leek praktisch ondoenlijk om de juiste vakmensen op het juiste moment te laten werken, zodat de afronding van de klus niet eindeloos op zich laat wachten.

Daarnaast moeten in het voortraject vaak de nodige stappen worden genomen voordat de eerste daadwerkelijke bouwhandeling plaats kan vinden. Denk daarbij niet alleen aan het maken van gedetailleerde bouwtekeningen, maar bijvoorbeeld ook aan het aanvragen van een of meer vergunningen. Kortom, voor menigeen voldoende reden om door de bomen het bos niet meer te kunnen zien.

Bouw Support Scherpenzeel kan u voor al uw bouw- en verbouwplannen echter van a tot z van dienst zijn. We zijn bijvoorbeeld desgewenst aanwezig bij de eerste oriƫntatie, maken de bouwtekeningen, vragen vergunningen aan, stellen samen met onze partners een zo efficiƫnt mogelijke werkplanning op en blijven de werkzaamheden tot aan het moment van oplevering begeleiden. Dit alles uiteraard in goed overleg met u. Nieuwsgierig geworden naar hetgeen Bouw Support Scherpenzeel voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Volg ons op

Contact

Bouw Support Scherpenzeel
De Haar 11
3925MS , Scherpenzeel

info@bsscherpenzeel.nl
+31 6 83 217 263

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier compleet in: