Nieuwbouw


Beschikt u over een bouwkavel waarop u uw droomhuis wilt laten verrijzen? Of wilt u bijvoorbeeld als woningcoöperatie of vastgoedbedrijf een reeks nieuwe huurwoningen in de markt zetten? Wat uw wensen voor een nieuwe woning ook zijn, Bouw Support Scherpenzeel kan u gegarandeerd van dienst zijn. We houden de ontwikkelingen in de branche doorlopend nauwlettend in de gaten, waardoor we met onze bouwtechnieken altijd moeiteloos kunnen voldoen aan de eisen van de moderne tijd.


Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met een brede waaier aan diensten. We regisseren niet alleen de daadwerkelijke bouw van de nieuwe woning, maar kunnen u ook al behulpzaam zijn, op het moment dat uw nieuwe huis nog niets meer is dan slechts een droom en u nog maar amper weet hoe u deze droom wilt gaan realiseren.

Omdat Bouw Support Scherpenzeel toegang heeft tot een breed netwerk met vakkundige en ervaren specialisten, is er wat ons betreft uiteindelijk geen woonwens te gek. We gaan graag met u om de tafel zitten om de uitgebreide mogelijkheden met u te bespreken.

Volg ons op

Contact

Bouw Support Scherpenzeel
De Haar 11
3925MS , Scherpenzeel

info@bsscherpenzeel.nl
+31 6 83 217 263

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier compleet in: