Retailbouw


Gaat u als ondernemer een nieuwe winkel openen of uw zaak upgraden naar de stijl of eisen van vandaag de dag? Dan speelt niet alleen uw budget voor dit project een belangrijke rol, maar ook de tijd die de bouw of verbouw in beslag neemt. Tijd is vanzelfsprekend geld. Dus wilt u natuurlijk dat de periode dat uw onderneming niet of beperkt operationeel kan zijn, tot het minimum beperken, zodat u snel uw winkel kunt openen. Door gebruik te maken van de expertise van Bouw Support Scherpenzeel, kunt u ervan verzekerd zijn, dat de door u gewenste bouw of verbouw vakkundig wordt uitgevoerd binnen de grenzen van uw budget en tijdsplanning.

winkel-verbouwen


Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat een retail bouwproject van a tot z op ons te nemen. Dus van de eerste oriƫntatie en het maken van de bouwtekeningen tot aan de uiteindelijke oplevering van het eindresultaat. Uiteraard is daarbij onze communicatie richting u als klant ten aller tijde optimaal, zodat u niet opeens voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bouw Support Scherpenzeel is niet alleen in staat om retail bouw uit te voeren voor kleine zelfstandigen, maar ook voor winkelketens. In alle gevallen maken we gebruik van de meest moderne bouwtechnieken om een optimaal resultaat voor u te bewerkstelligen. We beperken ons daarbij niet uitsluitend tot een elementaire winkelinrichting, maar kunnen u bijvoorbeeld ook van dienst zijn op het vlak van brand- en inbraakpreventie.

Volg ons op

Contact

Bouw Support Scherpenzeel
De Haar 11
3925MS , Scherpenzeel

info@bsscherpenzeel.nl
+31 6 83 217 263

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier compleet in: