Verbouw


Een dakkapel laten plaatsen, een bijkeuken laten vergroten of bedrijfsmatig uitbreiden? Voor u geen alledaagse klus, dus begrijpelijk dat u hiervoor een expert in wilt schakelen. Voor Bouw Support Scherpenzeel zijn het realiseren en begeleiden van verbouwingen praktisch dagelijkse kost. Daarbij geldt overigens niet, dat dergelijke verbouwingen routineklussen voor ons zijn. Elke verbouwing is uniek in zijn soort en vereist een eigen specifieke aanpak.


Omdat we via ons netwerk kunnen beschikken over een brede waaier aan gespecialiseerde vakmensen, zijn we echter moeiteloos in staat om aan al uw verbouwwensen tegemoet te komen. Daarbij beperken we ons uiteraard niet alleen tot de daadwerkelijke verbouw, maar zijn we u ook graag van dienst tijdens het voortraject. We realiseren voor u op vakkundige wijze de bouwtekeningen en helpen u desgewenst ook met het aanvragen van de vergunningen bij de desbetreffende overheidsinstanties.

Ook adviseren we u graag over de meest doelmatige moderne mogelijkheden om uw verbouwing te realiseren. Daarbij verliezen we uiteraard het door u vastgestelde budget voor het project niet uit het oog. Kortom, overweegt u een verbouwing, dan is Bouw Support Scherpenzeel zonder twijfel uw betrouwbare aanspreekpunt.

Volg ons op

Contact

Bouw Support Scherpenzeel
De Haar 11
3925MS , Scherpenzeel

info@bsscherpenzeel.nl
+31 6 83 217 263

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier compleet in: